2024 er godt i gang

2024 er godt i gang, og Proterm har lagt bak seg et kvartal fylt med mange unike Prosjekter og en stor mengde servicearbeid!
2024 er godt i gang

I tillegg har noen av oss hatt en interessant og begivenhetsrik tur til Mostra Convegnio - en internasjonal HVAC-messe i Milano som kan ta både pust og puls fra enhver. Litt naive var vel vi da vi skulle forsøke å rekke innom 1500 utstillere på 2 dager… Men vi fikk i det minste pleid våre relasjoner, samt oppdatert oss på utviklingen til Lennox - vårt aggregatfabrikat på rooftop-systemer til bensinstasjonsmarkedet, i tillegg til at vi oppdaterte oss på utviklingen til produsentene hos blant annet Systemair, Swegon og andre kjente leverandører i det norske markedet.

 

Her kan du lese litt mer om noen av prosjektene vi har levert og som er under utførelse i disse tider:

 

For en av våre største kunder, Quant Certas, har vi levert nye ventilasjonssystemer til Esso Alnabru. Nytt ventilasjonsaggregat av fabrikat IV Produkt er levert sammen med kanalanlegg tilhørende systemet.

 

For frisørkjeden På Håret har vi levert nye ventilasjonssystemer til deres nye filial på Bærums verk. Dette har Proterm utført i tett samarbeid med blant annet Byggmester Neteland som har hatt totalentreprisen .

 

 

 

For treningssenterkjeden Evo har vi levert nytt ventilasjonsanlegg til deres nye treningssenter på Løren som åpner i mai, samtidig som vi er i gang med å planlegge for oppstart av arbeider for Evo Porsgrunn. For Vann og avløpsetaten (VAV) har vi levert nye ventilasjonssystemer til garderobeanlegg tilhørende deres lokaler ved Maridalsvannet. Dette ble utført i samarbeid med Oslo Byggentreprenør. Nå nylig har Proterm i tillegg tegnet kontrakt med Flyt Entreprenør der vi for VAV skal rehabilitere Veitvedt Logistikk-  og beredskapssenter. Prosjektet skal stå klart i løpet av våren 2025.

 

 


 

I samarbeid med Byggmester Neteland skal vi rehabilitere Rådhusgata 30 for Wahl Eiendom. Her rehabiliterer vi 5 etasjer og det blir eget desentralisert ventilasjonssystem i alle etasjer. Anleggene leveres fra IV produkt og har integrert varmepumpe.

 

 

 

 

 

Til høsten skal vi gå i gang med Rehabilitering av tekniske anlegg for KLP i Munkedamsveien 35. Her skal vi blant annet skifte ut eksisterende plassbygget ventilasjonsaggregat med nye viftevegger for ventilasjon, vi skal etablere nye kjølemaskiner med naturlig kuldemedier, og vi skal skifte ut varmepumpe for oppvarming av lokalene. Dette blir et stort prosjekt som kommer til å kreve mye av Proterm sin prosjekt- og serviceavdeling, og er et prosjekt vi virkelig ser frem til å gå i gang med! 

 

 

Her var mange glemt og relativt få nevnt av alt det vi holder på med for tiden - men sånn må det bare bli fordi vi rekker ikke å nevne alt! Utfyllende referanser fra våre prosjekter dette halvåret kommer på vår nettside senere i løpet av våren.