I Proterm er vi opptatt av å levere våre prosjekter til avtalt tid, kvalitet og pris. For at du som kunde skal ende opp med den beste løsningen, med fleksible, energieffektive anlegg som gir godt inneklima og har lang levetid, så ser vi helst at du tar kontakt med oss tidlig i prosjektfasen. 

Prosjekt

Våre prosjektledere har lang erfaring og høy, tverrfaglig kompetanse.  Hvert næringsbygg er unikt, og vi tilpasser våre tjenester for å møte dine spesifikke behov. Vi lytter til dine krav, utfører grundige forundersøkelser og tilbyr skreddersydde løsninger som gir mest mulig verdi for investeringen din. 

Vi kan prosjektere ventilasjon, klima, varme og kuldeintallasjoner i tiltaksklasse 2, og vi kan utføre i tiltaksklasse 3. Vi har bred erfaring som spenner fra totalrehabilitering og leietakertilpasninger, til nybygg innen de fleste segmenter for det profesjonelle markedet.

I Proterm kan vi følge deg gjennom alle prosjektets faser. Fra idé til prosjektering, og videre gjennom utførelse og ettermarked, så vil vi stå på for å ivareta dine interesser.  

Se også noen av våre tidligere leverte prosjekter.

Ta gjerne kontakt med vår Salgssjef Nicolas Wærenskjold for en hyggelig prat!
Ring 971 13 399 eller send epost til nicolas@proterm.no